Egészségvédelem

1121 Bp., Zugligeti út 58-60. - Google térkép
Tel +36 1 391 0136 E-mail
NYITVA TARTÁS

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

SzakacsfuzetSok fokhagyma és gyömbér, citrommal, mézzel - kúraszerűen. Nálunk ez a családi recept nagyon bevált.
A recept és elkészítése ITT olvasható!
Forrás: Szakácsfüzet.hu

Immunerosito tippekTermészetes, hogy a gyerekek télen gyakrabban megfáznak, köhögnek. Ám természetes módszerekkel és kicsit több odafigyeléssel megelőzhetjük a betegséget, de legalábbis csökkenthetjük a kellemetlen tüneteket.
Ábécésorrendbe szedett tippjeinkkel néhány tévhitet is szeretnénk eloszlatni!
A cikk teljes terjedelembem itt olvasható!
Forrás: Activ Naturmed

Balaicza ErikaMárcius van, közeledik a tavasz, de még mindig küzdeni kell az ilyenkor jelentkező fertőzéses betegségek ellen. A téli vírusok elleni védekezést nem ősz végén, tél elején kell elkezdeni. Egész évben erősítenünk kell immunrendszerünket. A vírusok, baktériumok legyőzéséhez szükséges erős védekezőrendszert nem lehet egyik napról a másikra felépíteni, de tény, hogy még most is meg lehet tenni az óvintézkedéseket.
Beszélgető társunk Dr. Balaicza Erika belgyógyász főorvos.

Immun rendszerSzervezetünk folyamatos küzdelemben áll a környezetből támadó mikroszkopikus élőlényekkel. A védekező feladatot az immunrendszer összetett működése végzi. Fő alkotói a fehérvérsejtek és a vérben keringő fehérjék, valamint a hírvivő anyagok. Sokan nem is tudják, de az immunvédelem daganatellenes feladatokat is ellát.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Az emberi szervezet rendkívül bonyolult rendszer. A különböző vírusokkal és baktériumokkal szemben az immunrendszer a hatékony védelem.
Aktuális interjúnkban Dr. Balaicza Eszter belgyógyász főorvos rendkívül szemléletes képet ad az immunrendszer működéséről. A további szakcikkekből Ön képet kaphat az immunrendszer gyengülésének veszélyeiről, a gyerekeket érintő információkról... Két rövid cikk erejéig foglalkozunk a koronavírus témájával is.
Patikánk az alábbi immunerősítő készítményeket ajánlja:

Béres Csepp Extra   Bioextra grapefruitmag kivonat   Multi-tabs mutlivitamin tabletta Immuno L felnőtt
Beres Csepp belsoleges oldatos cseppek 4x30m447026 2016 tn   Bioextra Grapefruit mag kivonat 20ml290230 2018 tn   Multi Tabs multivitamin tabletta Immuno L felnott 30x124015 2016 tn
Dr. Theiss Echinacea csepp   Immunoglukan P4H kapszula   Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula
Dr Theiss Echinacea csepp 50ml128001 2016 tn   Imunoglukan P4H kapszula 30 db789881 2017 tn   Cetebe C vitamin cink D vitamin kapszula 60x747082 2017 tn