Egészségvédelem

1121 Bp., Zugligeti út 58-60. - Google térkép
Tel +36 1 391 0136 E-mail
NYITVA TARTÁS

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Kismama 2018 5A legtöbb komplex betegség és az egyéb öröklődő jellegzetességek, például a testmagasság esetében mindössze a statisztikailag kimutatott örökletesség 5 százalékának ismerjük a konkrét genetikai hátterét. A Science egy tanulmánya egy lépéssel közelebb jutott a rejtély megoldásához.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: MedicalOnline

Iskola vitamin 2A vas- és a D-vitaminhiány a leggyakoribb gyermekkori hiánybetegség Közép-Kelet-Európában. Az eredmények nálunk sem megfelelők: az 1-3 éves korosztályban minden negyedik gyermeknek túl alacsony a vas-, és tízből hét babának túl alacsony a D-vitaminbevitele.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

ToryVeraA karácsonyi szünet után ismét indul az iskola, óvoda, ez izgalmakkal teli időszak. A gyerekeket ismét várja a közösség ezért is fontos, hogy egészségesen és energiával telve töltsék el az év első hónapjait. A témáról Dr. Tory Vera csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, neonatológussal beszélgettünk.

­- Köszönjük Doktornő, hogy gyermekgyógyászati témában hosszú ideje ismét rendelkezésünkre áll és segít eligazodni a témakörben. Mit gondol, mennyiben tér el a bölcsődei – óvodás korú gyerekek vitaminszükséglete az iskolaérett 6-7 éves gyerkőcökhöz képest?

terhesseg4A vitaminpótlásra már a fogantatás pillanatától fontos figyelmet fordítani: a megfelelő magzati fejlődést, a kisgyermekkori növekedést, sőt, a felnőttkori egészségi állapotot is befolyásolja, hogy mit fogyaszt a kismama és a kisbaba, illetve milyen környezet veszi körül a gyermeket. A legfrissebb kutatások szerint a dohányzás, az elhízás, a stressz, valamint a táplálkozás kulcsszerepet játszik az egészségfejlődésében.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Dr. Tory Vera gyermekorvossal készült interjúnk és szakcikk-válogatásunk a gyerekek immunrendszere és a vitaminok szerepe közötti kapcsolatról adhatnak hasznos információkat, tanácsokat Önnek.
Patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

 

Béres Actival Kid Gumivitamin   Centrum Gumivitamin gyermekeknek eper/málna ízben   Marslakócskák - narancs ízű szirup
Actival Kid gumivitamin Omega 3 gumitabletta 30x702864 2016 tn   Centrum Gumivitamin gyermekeknek malna epernarancs 30x30x695098 2019 tn   Walmark Marslakocskak szirup narancs 150ml824281 2017 tn
JutaVit C-vitamin cseppek   Jutavit Kalcium+D3 rágótabletta gyerekeknek   Vibovit Dino gumivitamin
JutaVit C vitamin csepp 30ml114210 2016 tn   JutaVit KalciumD3 ragotabletta Gyermekeknek 30x175758 2018 tn   Vibovit Dino gumivitamin 50x141735 2018 tn