Egészségvédelem

1121 Bp., Zugligeti út 58-60. - Google térkép
Tel +36 1 391 0136 E-mail
NYITVA TARTÁS

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

CSupor DezsoMagyarország lakosságának 19,3 %-a 65 évesnél idősebb. A közel kétmillió ember feltételezhetően gyógyszer-fogyasztó is. A korosztály több mint fele internethasználó, 60%-a egészségügyi információkat keres a világhálón. És talál is, - nyilván saját tüneteire vonatkozóan - nem vényköteles gyógyszereket, étrendkiegészítőket, gyógynövényeket. Ezek a készítmények az orvos által felírt vényköteles gyógyszerekkel, vagy akár az interneten talált étrendkiegészítőkkel, gyógynövényekkel nem biztos, hogy együtt szedhetőek.
A témával kapcsolatban kérdéseinkkel Dr. Csupor Dezsőt kerestük meg,

OGYEI logo hivA gyógyszerek használata kedvező hatásaik mellett kellemetlen, sőt, akár veszélyes mellékhatások kialakulásával is járhat. Élete során szinte mindenki szed gyógyszereket, egyszerre akár többet is, mely a legtöbb esetben semmilyen problémát nem okoz. Azonban, minden gyógyszernek vannak kockázatai, mely néhány emberben mellékhatások kialakulásához vezet.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: OGYÉI
Gyógyszer- (és/vagy gyógynövény, étrendkiegészítő) mellékhatás bejelentésére ide kattintva van lehetőség!

kapszulaMutatjuk a legfontosabb vény nélkül is kapható gyógyszereket - hatóanyaguk szerint - Covid és influenza járványidejére!
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

covid gyerek 3A magyarországi alapellátó gyermekgyógyász szakmai szervezetek közös állásfoglalása a gyermekek COVID-19 szűrésével kapcsolatban
A koronavírus járvány harmadik hullámban jóval több megbetegedés fordul elő a gyermekek között, mint az első, vagy akár a második hullám során.

Poszt covid 0Magyarországon a járvány kezdete óta a beazonosított koronavírus fertőzöttek közül 789 705 a gyógyultak száma (októberi 13.-i adat). Becslések szerint mintegy 30 % körül érintettek a poszt-COVID szindrómában. A panaszok sokfélék lehetnek, az elhúzódó fáradtságtól, a végtag-zsibbadástól kezdődően a pszichés zavarokig széles a skála.
POSZT-COVID szindróma maradványtüneteinek alternatív kezelésére ajánlhatóak az alábbi OTC - nem vényköteles - készítmények: