Egészségvédelem

1121 Bp., Zugligeti út 58-60. - Google térkép
Tel +36 1 391 0136 E-mail
NYITVA TARTÁS

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi besorolási rendszere szerint az 50 év felettiek már az áthajlás korába tartoznak, úton az idősödés, majd az időskor felé. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint hazánkban a lakosság közel 40 %-a 50 évnél idősebb. Dr. Kenéz Anna házirvost kérdeztük, mire kell ügyelnie az 50 fölötti korosztáynak. Patikánk a témakörhöz kapcsolódóan az alábbi készítményeket ajánlja:

Az ötödik X átlépésével az emberi szervezetben olyan élettani változások kezdődnek, illetve mennek végbe, amelyek az egészség fokozott megőrzésre hívják fel a figyelmet. A változásokról, az egészségügyi szűrések, a testmozgás fontosságáról, a tudatos táplálkozásról, a vitamin- és ásványi anyagok beviteléről Dr. Kenéz Annát - házi-, sport- és foglalkozási-egészségügyi szakorvost - kérdeztük.

nok 50 folottÖtven éven felül, a menopauza után a nőknek több egészségügyi probléma lehetőségével szembe kell nézniük. Csokorba szedtük a négy leggyakoribb, ebben a korban a nőket érintő betegséget és azok tüneteit, illetve figyelmeztető jeleit.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

csontritkulasA csontritkulás hatékonyan szűrhető és gyógyítható, mégis 50 év felett egymillió magyart érint és főként a hölgyek körében gyakori. A csontritkulás okozta combnyaktöréses betegek harmada életét veszti a balesetet követő esztendőben.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: EgészségKalauz

PSA tesztA prosztata megbetegedései közül az urológust leggyakrabban a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának és a prosztata gyulladásának panaszaival keresik fel. A kérdőív kitöltése nagyban elősegíti panaszai objektív megítélését. A kérdőív eredményét - amely PDF formátumban kinyomtatható - minden esetben urológus szakorvossal értékeljék ki.
A kérdőív ide kattintva kitölthető!
Forrás: Strathmann.hu